Ajánlott gyógynövény készítmények

Gyógynövény készítmények a nekedmihasznal.hu ajánlásával

2017. november

A légúti megbetegedések kisgyerekkorban a legveszélyesebbek, hiszen ilyenkor könnyebben kialakulhat a krupp, azaz a nehézlégzéssel járó légúti megbetegedés. Minél fiatalabb a kisgyerek annál szűkebbek a légutai, így a krupp jellemzően 3 éves kor alatt alakulhat ki. Az ilyen jellegű súlyos esetek megelőzéseképpen készítsünk sótálat, mely roppant egyszerűen csökkentheti a légúti megbetegedéssel járó fertőzések súlyosabbá válását.

2017. november

Amikor ősszel, télen mindennapossá válik a gyógyteafogyasztás, jó, ha kedvenc mézeid is ott sorakoznak az asztalon. Mit érdemes tudni a mézekről?

2017. november

Bár novemberben már nem akkora a választék a hazai szezonális gyümölcsökből, zöldségekből, mint nyáron, szerencsére még bőven találunk friss finomságokat, amik az évszaknak megfelelően táplálóak, valamint vitaminokban gazdagok.

2017. február

A sötétvörös és fekete bogyós gyümölcsöket megjelenésük óta elismeri, széles körű fogyasztását javasolja mind az orvostudomány, mind a népgyógyászat. Tudományos kísérletek tucatja ismeri fel fontos szerepüket a szabadgyökök káros hatásaival (daganatos folyamatok kialakulásával) szemben, mely többek között a bennük található vitaminoknak és flavonoidoknak is köszönhető. A hazánkban termő kékszőlő, fekete szeder, fekete ribizli C-vitaminban, vasban, sok enzimben és ásványi anyagban gazdagok.

2017. január

A Bazsalikomos kert teái 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, aromát, ízfokozót. A teák a családi gazdaság gyümölcseinek, gyógynövényeinek és fűszernövényeinek keverékeiből állnak. Összeállításuk során a pozitív élettani hatások figyelembe tartásán kívül a készítők az íz élményre is ügyelnek.

2017. január

Az olajos magvak, mogyoró-diófélék számos pozitív élettani hatással rendelkeznek, így természetesen a belőlük készült magkrémek is. Amellett, hogy nagyon finomak, fontos vitamin- és ásványianyag források is.

2017. január

Az almaecetet az almalé erjesztése útján nyerik, PH-ja nagyon előnyös az emberi szervezet számára. Már őseink is előszeretettel alkalmazták, hiszen sokféle értékes tápanyagot (kalcium, kálium, magnézium, nátrium, foszfor, szilícium, vas, aminosavak, enzimek, pektin, A- és C- vitamin, béta-karotin) tartalmaz, és egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai kiemelkedőek.

2017. január

Több, egymástól független tanulmány eredményei azt mutatták, hogy a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök egészségesebbek, mert több vitamint és antioxidáns típusú tápanyagot tartalmaznak – például C-vitamint, polifenolokat, antocianinokat, luteint és béta-karotint -, mint “friss” társaik.

Please reload

A felhasznált illusztrációk saját fotóink mellett, fizetett jogdíjas képek,

illetve a www.netherbarium.hu oldal szabad felhasználsú fényképei.

A gyógynövények nem helyettesítik az orvosi kezelést!

Kérjük, problémáival mindig forduljon szakorvoshoz is!

​© 2017 by Neked mi használ? | Hungary | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem